https://sverigeautomatenbonus.com/
Bonanza

Spela Bonanza Här

Bonanza är slotspel utvecklat av den svenska utvecklaren Big Time Gaming och är utformat i ett 5x6 rutnätsystem med hela 117649 vinstlinjer. Spelet släpptes under 2016 och bjuder på en mysig grafik inspirerad av gruvindustrin och för tankarna till gamla westernfilmer. Det finns unika wildsymboler som karaktäriseras av olika ädelstenar och kan täcka flera rader. Genom att börja att snurra har du möjlighet att bryta ditt guld att trigga freespins som förlänger dina spelrundor och ökar dina chanser att öka din vinstsumma. Med alla dessa funktioner som härbärgerar i spelets finns det alla möjligheter att vinna på massor av olika sätt.

Tema och handling

När du tänker på ordet Bonanza kanske du blickar tillbaka till den hyllade TV-serien som innehöll hela 14 säsonger och 431 episoder. I detta slotspel har dock Big Time Gaming inte syftat på att återge den berättelsen utan lämnat dörren öppen för varje spelares tolkning. På så vis har du all frihet att skapa ditt eget narrativ som gör spelandet lite mer intrigerande. I Bonanza äger platsen rum i en guldgruva där det är din uppgift att hitta den stora guldådern. För att lyckas med detta behöver du pricka in minst tre likartade symboler som kan bestå av olika ädelstenar och bokstäver.

Vinstsymboler, bonusar och freespins

I Bonanza finns det wildsymboler, scattersymboler och gruvvagnar. Wildsymbolen representeras av dynamiten och ersätter alla närliggande symboler förutom scattersymboler. Det finns fyra olika scattersynboler som formar ordet guld på engelska- och lyckas du kamma hem alla fyra på en snurr kommer du tilldelas med 12 freespins. Håll utkik efter gruvvagnarna som ökar dina chanser att landa scattersymboler på den andra till femte raden; lägg därtill att varje scattersymbol som inträffas under omsnurrorna ytterligare fem free spins.

Specialfunktioner

Big Time Gaming utlovar en specialfunktion kallad Mega Ways som antyder på den stora mängd alternativ att forma nya vinnande kombinationer i spelet. På så vis har spelaren en enorm fördel att vinna i spelet, även om detta brukar tendera i lägre vinstsummor rent generellt. Det finns specialfunktioner som låter dig initiera dina snurror automatiskt så att du slipper knappa in i varje omgång, vilket är speciellt komfortabelt när du vill spela många omgångar.

RTP och varians

Bonanza har ett ganska högt RTP-värde på 96% betyder att spelaren har möjlighet att vinna fler omgångar än normalt genom olika bonusfunktioner som förlänger spelandet. Detta beror på att spelet är utrustat med både Wild och Scattersymboler som ökar spelarens chans att vinna och återfå de satsade pengarna tillbaka.

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Bonanza ett slotspel som sprudlar om upptäckarglädje och är precis vad vi behöver under denna pandemi som råder i världen. Med en känsla för nostalgi har Big Time Gaming utformat ett spel med ett vinnande koncept anpassat för mobiltelefoner, surfplattor och datorer. Med mobilen i handen kan du ta del av spelunderhållningen oavsett var du befinner dig, i hemmet eller på språng, vilket passar perfekt i de mest oväntade stunderna. Som helhet är spelet sprängfyllt med charm i en närmast salig jakt på det stora guldfyndet som sannolikt kommer glädja spelarna i en lång tid framöver.

banner
börja spela spel
och vinna!
Lämna din kommentar
Spela för riktiga pengar