https://sverigeautomatenbonus.com/
Jammin Jars

Spela Jammin Jars Online

Res till de härliga 70-talet med funky popmusik, glittrande diskobollar och klassiska fruktsymboler på Jammin Jars, en mycket flyktig spelautomatskapning från stigande stjärna Push Gaming. Det är bara utvecklarens andra kaskade rutnätplats, fylld med en färgglad blandning av saftig frukt och vilda pottsymboler i ett 8x8 spelfönster. Den fängslande musiken på 70-talet kommer att rocka dig in i kluster av symboler och obegränsade vilda vinstmultiplikatorer som leder till mega utbetalningar upp till tusentals gånger din insats.

Push Gaming gjorde sitt första uppträdande på onlinespelscenen 2010. Sedan skapandet har utvecklaren fokuserat på videoslots som är optimerade för mobiler i HTML5-format med en distinkt underhållningsfaktor, unik kompensation och hög intjäningspotential. Några av de mest populära spelautomaterna i dess arsenal är Fat Rabbit, Turn It Up! och vildsvärm. Dessa finns alla på många favoritlistor över spelare från hela världen.

Jammin Jars spelfunktioner

Få jammin från en minsta insats på 0,2 € upp till ett maxbelopp på 100 €. På spelbrädet är inte de frukter du ser de som vanligtvis visas på en traditionell fruktmaskin och de är mycket mer originella och attraktiva.

Röda jordgubbar, apelsiner, hallon, gröna äpplen, plommon och saftiga blåbär är symbolerna du ser, samt en burk med leende sylt med regnbågens innehåll. Skålen med sylt är vild, och den kommer att ersätta all frukt. Om du får en burk med sylt som en del av en klustervinst flyttas burken slumpmässigt till en tom position bredvid den. Efter nästa kollaps förblir den på plats.

Vänta, det finns dock fler packade i en burk! Varje burk med sylt har en multiplikator, mellan 1x och 5x din vinst. Multiplikatorn som medföljer denna burk med sylt appliceras på varje seger som bildas av denna burk. Så inte bara syltburk hjälper dig att vinna genom att ersätta frukt, utan det ger dig också en bra multiplikator med ditt pris.

Som nämnts kan symbolerna antingen kaskadera eller kollapsa. I början av spelet kaskaderar nya symboler ner från toppen av skärmen. När en klustervinst inträffar tas de vinnande symbolerna bort från dansgolvet och alla återstående symboler på brädet kollapsar nedåt medan nya symboler verkar fylla de tomma positionerna på brädet.

Jammin Jars gratissnurr

Få tre Jammin-burkar var som helst på rutnätet i en enda kaskadesekvens för att utlösa sex gratissnurr. Triggerjokerspotterna förblir nu på skärmen och kommer att öka multiplikatorn varje gång de ingår i en vinnande kombination. Alla andra vilda burkar som landar under funktionen kommer också att förbli på skärmen till slutet av gratissnurr. Efter varje kollaps och kaskad flyttar de till nästa intilliggande vakanta spolposition.

Jammin Jars bonusfunktioner

Spelautomaten Jammin Jars har 3 bonusfunktioner. Du har regnbågefunktionen aktiverad slumpmässigt där 1 eller flera jättefruktsymboler landar för att ge dig en seger. Jam Jar-sylt kommer med multiplikatorer som ökar med varje vinst / stunt. Om du landar 3 på rullarna, kommer du att spela Free Games-funktionen där multiplikatorerna kan öka med varje kollaps.

Jammin Jars RTP

Jammin Jars RTP är imponerande 96,83%. Detta är mycket högt för en online slotmaskin och online med andra Push Gaming-slots. Spelet med den högsta RTP för Push Gaming är Wizard Shop som ligger på 97%. När det gäller Jammin-burkar kommer en insats av £ 100 att ge i genomsnitt £ 96,83.

Jammin Jars Slutlig dom

Jammin Jars är ett kaskadande slotspel som ser fantastiskt ut. Symbolerna är alla utformade för att se bra ut och ha en ljus, färgglad känsla. Detta garanterar att spelet alltid är ett nöje att titta på och aldrig känns tråkigt när som helst.

Jammin Jars spel är annorlunda än för många spelautomater på marknaden. Kaskadfunktioner möjliggör många på varandra följande vinster och hjälper till i långsiktig engagemang. Den höga volatiliteten innebär att vinsterna inte är så ofta, vilket något tar bort åtagandet. Jammin Jars är alltid ett intressant spel som har några ganska unika koncept för att locka spelare.

banner
börja spela spel
och vinna!
Lämna din kommentar
Spela för pengar