https://sverigeautomatenbonus.com/
Divine Fortune

Divine Fortune Spielautomat Recension

Divine Fortune är nästa version av Netent som kommer att släppas den 27 januari 2017. Hittills har lite avslöjats om detta nya spelautomat, men vi fick höra att det hade något att göra med antika gudar. Word Fortune påminner också om ett jackpotspelsystem som har gjort spelautomater mycket populära som Mega Fortune och Arabian Nights.

Rykten har spridit cirka 243 sätt att vinna vinstlinjer och flera bonusfunktioner, av vilka några aldrig har implementerats i någon plats. Utöver detta kommer de som älskar FreeSpin-turer inte att bli besvikna med denna nya titel. Fortsätt att besöka den här sidan för att spela spelet så snart det släpps. Du hittar det exklusivt här och kan spela det gratis.

Funktioner och spel

Divine Fortune kommer med ett urval av specialfunktioner. Dessa specialfunktioner inkluderar Wild on Wild, Free Spins, Re-Spins och Jackpot Bonus Game.

Funktionen Wild on Wild utlöses när en Wild Overlay landar på en Wild-symbol. Som ett resultat expanderar symbolen för att täcka hela rullen och alla satsningsvinster tilldelas för detta snurr.

Divine Fortune erbjuder också ett Jackpot-bonusspel. Detta bonusspel ger spelarna möjlighet att vinna mynt från en av tre separata jackpotter, beroende på antalet bonussymboler som landar under evenemanget.

Divine Fortune RTP, varians och tekniska data

Innan vi tittar på alla de intressanta funktionerna i detta spel kommer vi att avslöja de mest relevanta tekniska uppgifterna om slotmaskinen Divine Fortune:

 • RTP: 96,59%
 • Volatilitet / varians: hög
 • Layout: 5×3
 • Betalningslinjer: 20
 • Bonusfunktioner: förlängning av jokertecken med höjning, gratissnurr, jackpot och jokertecken
 • Paris: 0,2 till 100
 • Max vinst (mynt): 60 000

HUR DU SPELAR DIVIN FORTUNE

 • Välj nivå 1 till 10
 • Välj mellan följande myntvärden: 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20, 0,50
 • När du trycker på Max Bet-knappen når myntnivån och värdet automatiskt det högsta beloppet
 • För att se hur spelets funktioner fungerar och hur mycket du kan belönas för måste du trycka på ”jag”
 • Klicka på ”Automatisk avläsning” så att facket roterar automatiskt. Du kan välja mellan 10.25.50, 100, 250, 500, 750, 1000

Divine Fortune mobil och surfplatta

Som med alla nya NetEnt-spel kan du säkert spela Divine Fortune på mobil och surfplatta. Det är fullt optimerat för alla bärbara format via NetEnt Touch. Du vill spela på din Android-telefon eller surfplatta, inga problem. Föredrar du iPhone eller iPad? Inga problem. Det är ett bra spel att ta vart du än går, och på så sätt håller du den progressiva jackpotten alltid till hands.

Sammanfattning

Divine Fortune är ett annat onlinespel från Net Entertainment som tar dig tillbaka i tiden genom antika Grekland. I den här världen kommer du att stöta på rullar som belyser traditionella mytiska berättelser som Medusa och även Minotaur, för att inte tala om Phoenix och Lion Neamen.

Dessa varelser och mer kan hjälpa dig att vinna en progressiv jackpot när du satsar £ 20p-100 på ett spel med 5 hjul med 20 vinstlinjer. Dessutom är det lättare att vinna om du får bonussymboler som White Hoarse eller Peguses som kan kopplas till vilken symbol som helst, förutom gratissnurr och bonussymboler. Det finns också 4 bonusfunktioner där du först kan få Falling Wilds Re-Spins, för det andra finns det Wild on Wild-funktionen, för det tredje har du Free Spins-funktionen och slutligen Jackpot Bonus-funktionen. Dessa symboler, om de tas emot, kommer du att tjäna 10 till 200 gånger din insats.

banner
börja spela spel
och vinna!
Lämna din kommentar
Spela för pengar